MicroPlus Pipete

Predstavljamo MicroPette Plus – ručnu pipetu visokih performansi dizajniranu za izuzetan komfor i jednostavnu upotrebu.

Ergonomski dizajn: sa klipom koji se lako dodiruje, opuštenim naslonom za prste i sveukupnim dizajnom prilagođenim korisniku, MicroPette Plus je dizajniran da pipetiranje učini udobnijim i efikasnijim.
Opseg zapremine: MicroPette Plus nudi opseg zapremine od 0,1 µl do 10 ml, i dolazi u jednokanalnim podesivim, jednokanalnim fiksnim i višekanalnim podesivim modelima, pružajući izuzetnu raznovrsnost za niz laboratorijskih primena.
8/12 kanalne pipete: MicroPette Plus 8/12 kanalne pipete su pogodne za upotrebu sa standardnim pločama sa 96 jažica, što ih čini idealnim za aplikacije visokog protoka.
Rotaciono dugme za brojač: MicroPette Plus ima okretno dugme za brojanje koji se lako koristi i digitalni displej, omogućavajući brzo i precizno podešavanje jačine zvuka, sa opsegom jačine zvuka jasno vidljivim na digitalnom displeju.
Visokokvalitetni materijali: MicroPette Plus je napravljen od visokokvalitetnih materijala otpornih na toplotu, što omogućava autoklaviranje ili UV dezinfekciju bez demontaže. Njegov dizajn je takođe otporan na jake hemikalije.
Izbacivač vrha pipete sa brzim otpuštanjem: MicroPette Plus ima ejektor vrha pipete sa brzim otpuštanjem, što olakšava prebacivanje između različitih vrhova.
Održavanje: komponente MicroPette Plus se lako zamenjuju i mogu se kalibrisati i održavati korišćenjem standardnih laboratorijskih alata. Takođe poseduje ISO 9001:2008 i ISO 13485:2003 sertifikate, kao i CE znak.
Kalibracija na mreži: MicroPette Plus se može kalibrisati na mreži preko zvanične veb stranice, osiguravajući da je uvek u najboljem radnom stanju.
Sve u svemu, MicroPette Plus je pouzdana, laka za upotrebu i svestrana ručna pipeta koja je savršena za različite laboratorijske primene. Sa svojim ergonomskim dizajnom, intuitivnim kontrolama i visokokvalitetnim materijalima, MicroPette Plus je idealan izbor za svaku laboratoriju koja traži pouzdanu i efikasnu pipetu.

Specifikacija

sr_RS
Scroll to Top