Hi Pete potpuno autoklaviabilne pipete

Predstavljamo novu generaciju potpuno autoklavirajućih ručnih pipeta – DLAB pipetu.

Ergonomski dizajn: DLAB pipeta je dizajnirana sa odličnom ergonomijom koja smanjuje zamor i pruža glatkije i lakše iskustvo pipetiranja.
Glatko i lako rukovanje: Sa tačkom na jednom zaustavljanju od 4N i tačkama sa dva zaustavljanja od 10N, DLAB pipeta nudi udobno pipetiranje jednom rukom uz nesmetan rad bez napora.
Višestruki opseg zapremine: DLAB pipeta nudi devet različitih jednokanalnih modela sa podesivom zapreminom, u rasponu od 0,1 µl do 10 ml, što je čini idealnom za različite laboratorijske primene.
Precizno podešavanje zapremine: DLAB pipeta ima novu klipnu i metalnu strukturu zavrtnja, obezbeđujući precizno usisavanje i doziranje tečnosti. Njegovo povećanje brojača je hiljaditi deo opsega jačine zvuka, što ga čini lakim za podešavanje i čitanje.
Zaključavanje zapremine jednim klikom: DLAB pipeta ima funkciju zaključavanja zapremine jednim klikom koja pomaže u sprečavanju grešaka pri pipetiranju uzrokovanih slučajnim promenama zapremine, omogućavajući precizniji prenos malih količina tečnosti.
Glatko podešavanje jačine zvuka: DLAB pipeta nudi glatko i lako iskustvo podešavanja jačine zvuka, obezbeđujući visoku preciznost i tačnost.
Visokokvalitetni materijali: DLAB pipeta je napravljena od novog tipa materijala koji ne zahteva rastavljanje za autoklaviranje ili UV dezinfekciju, i otporna je na jake hemikalije.
Individualni sistem filtera: DLAB pipeta je opremljena pojedinačnim sistemom filtera koji smanjuje ulazak isparljivih reagensa u pipetu i izazivanje prekomerne aspiracije ili korozije klipa.
Lako održavanje: DLAB pipeta se lako rastavlja i dolazi sa alatima koji se mogu koristiti za kalibraciju i održavanje pipete u laboratoriji.
Sertifikati: DLAB pipeta ima ISO9001:2015 i ISO 13485:2016 sertifikate, kao i CE oznaku, što obezbeđuje njen kvalitet i pouzdanost.
Kalibracija na mreži: DLAB pipeta se može kalibrisati na mreži preko zvanične veb stranice, osiguravajući njenu tačnost i pouzdanost.
Sve u svemu, DLAB pipeta je pouzdana, laka za upotrebu i precizna ručna pipeta koja je idealna za različite laboratorijske primene. Sa svojim ergonomskim dizajnom, preciznim podešavanjem zapremine i visokokvalitetnim materijalima, DLAB pipeta je idealan izbor za svaku laboratoriju koja traži pouzdanu i efikasnu pipetu.

Specifikacija

sr_RS
Scroll to Top