Autoklavi

Laboratorijska linija Tuttnauer autoklava dizajnirana je za laboratorijsku upotrebu u istraživačkim laboratorijama, univerzitetima, medicinskim laboratorijama, farmaceutskoj, biotehnološkoj, prehrambenoj i hemijskoj industriji. Svaki model ima nekoliko opcija-dodatnih mogućnosti, kojima se može konfigurisati brzo hlađenje,efikasno sušenje, sterilizacija otpada i biološkog otpada i još mnogo toga u zavisnosti od potreba korisnika.

Specifikacija

vertikalni autoklavi
Vertikalni autoklavi

Tuttnauer vertikalni laboratorijski autoklavi dizajnirani su za veću udobnost korisnika i laku upotrebe prilikom vertikalnog punjenja. Tuttnauer vertikalni laboratorijski autoklavi su autoklavi sa gornjim punjenjem i dostupni su sa veličinom komore od 31 do 160 litara. ELV modeli imaju unapređeni višebojni upravljački panel i komoru od nehrđajućeg čelika 316L ili 316Ti.

 

horizontalni autoklavi

Horizontalni autoklavi

Tuttnauer benchtop autoklavi dizajnirani su za uštedu prostora na vašem laboratorijskom radnom stolu. Ovi autoklavi sa prednjim punjenjem dostupni su sa u veličinom komore od 28 do 160 litara. EL modeli imaju unapređene višebojni kontrolne panele i komore izrađene od nerđajućeg čelika 316L ili 316Ti.

<< nazad
sr_RS
Scroll to Top